top of page
Paasisavut
Paasisavut

ons. 01. mar.

|

Nuuk

Paasisavut

Vær med til det store liveshow Paasisavut! Der er 25.000 kroner på spil, når fem forskere dyster på scenen i Katuaq. De skal formidle deres forskning så alle kan forstå det - og de har kun 5 minutter. Så kom og vær med – det bliver forskning og underholdning, som du aldrig har set det før.

Tid og sted

01. mar. 2023, 19.30 GMT-3

Nuuk, Grønlands Kulturhus, Imaneq 21, Nuuk 3900, Grønland

Om Paasisavut

Der er 25.000 kroner på spil, når fem forskere dyster på scenen i Katuaq. De skal formidle deres forskning på en måde, så alle kan forstå det - og de har kun 5 minutter. Alt forskningen handler om Grønland, og hver eneste forsker vil gøre alt, hvad de kan, for at overbevise dig og dommerne om, at deres forskning er værdifuld. For i Paasisavut gælder det om at formidle sin viden til den grønlandske befolkning.

Det er første gang nogensinde, at et show som Paasisavut afholdes her i landet. Så kom og vær med – det bliver forskning og underholdning, som du aldrig har set det før. Og alle er inviteret!

Det er gratis at komme til showet, men du skal reservere en pladsbillet på forhånd. Det gør du, ved at klikke på ’Hent din gratis billet’. Deltagerne vil optræde på grønlandsk, dansk og engelsk, og showet bliver simultantolket til grønlandsk og dansk.

Hvis du ikke har mulighed for at være i Nuuk 1. marts, kan du også se showet live på KNR.

Læs mere her: https://arctichub.gl/da/de-her-fem-forskere-skal-dyste-i-nyt-stort-show/

Billetter

  • Normal billet

    0,00 kr.
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del dette event

bottom of page